Cabecera
 • Banner
 • Banner
 • Banner
 • Banner
 • Banner

Taller de cinema per a joves: ZOMBIS

Presentació

Arriba l'estiu i els nostres alumnes tenen moltes ganes d'aprendre cinema, però volen aprendre de la forma més pràctica possible. Per aquest motiu, us oferim un seguit de tallers setmanals diferents perquè setmana a setmana els nens aprenguin les bases, mecanismes, tècniques i materials per iniciar-se al món de l'setè art rodant curtmetratges.

 • Edicions:
  • 15/04/2024 a 26/04/2024. Horari: De dilluns a divendres, de 9h a 13h
  • 01/07/2024 a 12/07/2024. Horari: De dilluns a divendres, de 9h a 13h
 • Duració: 2 SETMANES (JULIOL)
 • Places: 12

Els tallers de cinema de la ECIR pretenen convertir-se en la primera gran experiència vital per als joves que se senten atrets per l'increïble món del setè art. Amb la mateixa filosofia de sempre, la Ecir ha desenvolupat aquest taller sota el concepte 'aprendre practicant'. Durant el taller, els alumnes rebran formació teòrica - pràctica perquè assoleixin els conceptes bàsics per comprendre tots els secrets de cinema. L'objectiu del taller és el d'introduir a joves, d'entre 8 i 14 anys en el món del cinema de zombis. Volem donar-los l'oportunitat que coneguin els detalls a l'altre costat de la càmera, la seva història, els llenguatges narratius que s'utilitzen per crear històries de por i com s'ordenen i organitzen tots els elements davant de la pantalla. I per descomptat que rodin un petit curtmetratge, per tenir una gran experiència en la seva primera obra audiovisual. En concret, en aquest taller estudiarem el gènere de zombis, la seva cinematografia. Per descomptat, amb un clar objectiu: fer la nostra pròpia pel·lícula de zombis en què a més els nostres alumnes rodin i també interpretin mitjançant el llenguatge corporal. En definitiva, volem despertar l'interès pel cinema i en concret pel cinema de zombis.

Per a joves d'entre 8 i 14 anys

- El cinema de zombis. - Escriure un guió. - Planificar un rodatge. - Captació de so. - Localitzar el rodatge. - La il·luminació. - El vestuari. - Maquillatge. - Rodar un curtmetratge

El preu del taller és de 250€. Serveis opcionals: Servei d'acollida una hora abans de començar les classes (3€ / hora). I servei de menjador de 13h a 15h (9 € / dia).

- Els alumnes han de portar l'esmorçar de casa. - Realitzarem una parada de 20 minuts per esmorçar. - Un cop realitzat el rodatge, l'escola es reserva unes setmanes per realitzar el muntatge i la postproducció. - Convidarem els alumnes i familiars a una passada per veure l'exercici final.

Professors


Tornar