Cabecera

ESTER BORRULL


Edició i Muntatge / Script

Biografia

Llicenciada en ESCAC i especialitzada en Muntatge Audiovisual. Ha cursat un màster de Postproducció de Cinema i diferents cursos de guió: a l'Escola de Guió del Mediterrani, a la UOC ia la Universitat de Perpinyà. Recentment ha acabat la carrera de Criminologia i un postgrau sobre Anàlisi de la Conducta Criminal a la Universitat de Valladolid.

Un cop finalitzada la carrera va crear la seva empresa a Reus, Xes Producciones. Una petita productora que es dedica a fer tot tipus de productes audiovisuals per a particulars i empreses. El 2020 va crear juntament amb un soci una nova marca, Paranoia Films, en què treballa en la realització de curtmetratges, videoclips i publicitat.

Des de fa 10 anys és professora de l'ECIR, impartint diferents cursos com Edició i Muntatge o Script i participant activament als curtmetratges dels alumnes. Ha tingut la sort de poder rodar com a actors com José Sacristán, Amaia Salamanca, Manuel Galiana, Jordi Folck, Mercè Ponts, Ricardo Farré, Chiqui Fernández o Paco Marín…

"A rodar només s'aprèn rodant"

Filmografia destacada


EL DOL
Joel Muñoz
2019

THE RED PEARL QUEEN
Miguel Ángel Romero
2020

MME. LAJOIE
Giselle Ruiz
2020

VENUS
Roger Bessó
2020

FLASHDANCE
Ester Borrull
2019

EL CAPITAL
Joel Muñoz
2020

EL CRÈDIT
Alex Escudero
2022

Tornar