Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Presentació

L'Escola de Cinema de Reus (ECIR) és el primer i únic centre de Reus que ofereix als alumnes una rigorosa formació audiovisual mitjançant els seus cursos de creació i direcció cinematogràfica, producció o escriptura de guió de ficció per a cinema i televisió, entre d'altres.

Aquest projecte, que neix el 2013 de la mà de professionals amb una àmplia experiència en el sector, proposa als alumnes una sèrie de cursos teoricopràctics on podran aprendre les tècniques audiovisuals necessàries per desenvolupar la seva creativitat i educar la seva mirada cinematogràfica.

ECIR compta amb la col·laboració de diverses productores com Bastian Films, productora de diversos documentals i curtmetratges amb els quals ha aconseguit prop de 200 premis, incloent el Premi Goya 2012 al Millor Curt de Ficció pel curtmetratge 'El Vaixell Pirata', de Fernando Trullols.

Juntament a Nadir Films de Juanjo Giménez, el 2016 produïm 'Timecode', curtmetratge seleccionat en més de 300 festivals i guanyador de més de 70 premis tant nacionals com internacionals entre els quals destaquen la prestigiosa Palma d'Or al 69è Festival de Cannes (sent el primer curt espanyol a aconseguir-ho), el Premi Goya, el Premi Gaudí, o la Nominació als Premis Oscars de l'Acadèmia de Hollywood.

Amb aquestes i altres col·laboracions l’ECIR pretén convertir-se en un laboratori de projectes on els alumnes aprenguin d'una forma pràctica, formant part de projectes cinematogràfics de la mà de professionals en actiu.

Per a nosaltres és molt important el desenvolupament del talent, així que ens esforcem molt perquè els nostres alumnes aprenguin a desenvolupar les seves pròpies capacitats creatives i treballin en els seus propis projectes.

Alhora, inculquem el treball en equip i la companyerisme, de manera que els alumnes també es formen activament col·laborant en els projectes dels seus companys, assumint diferents rols en el desenvolupament, el rodatge o fins i tot en la postproducció. Sens dubte, la millor manera d'aprendre a fer cinema.

Apunta't a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les novetats de l'escola.