Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, ESCOLA DE CINEMA REUS SL comunica a l'Usuari que les dades facilitades a través d'aquest lloc web queden recollides en un fitxer el responsable del qual és ESCOLA DE CINEMA REUS SL amb CIF: B-55608764 (C / Sant Francesc n º 27 baixos , CP 43201 Reus), i la finalitat és donar resposta a les consultes que l'usuari ens faci arribar a través del nostre formulari de contacte.

Les dades de caràcter personal de l'interessat seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers sense el seu previ consentiment.

L'interessat pot exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades, per a exercitar aquests drets n'hi ha prou amb dirigir-se per escrit a ESCOLA DE CINEMA REUS SL o enviar un correu electrònic sol·licitant aquesta informació, correcció o anul·lació a l'adreça: info@ecir.tv , incloent el nom, cognoms, fotocòpia del DNI i adreça de correu electrònic.

Continguts de tercers: ESCOLA DE CINEMA REUS SL no garanteix ni es fa responsable de la veracitat, fiabilitat, integritat o legalitat de qualsevol anuncis, opinions, ofertes, propostes, productes, béns, serveis, dades o altra informació mostrats o distribuïts a través del lloc web (en endavant, "el Contingut "). L'Usuari reconeix i accepta que ESCOLA DE CINEMA REUS SL no es fa responsable del Contingut mostrat o distribuït a través del lloc web. ESCOLA DE CINEMA REUS S.L. té el dret , però no l'obligació , al seu lliure albir, de corregir errors o omissions de qualsevol part del lloc web, de mostrar alguna informació en concret per complir amb determinades lleis, i d'editar, modificar, rebutjar o suprimir qualsevol Contingut, en tot o en part , del lloc web.

Links: A la nostra pàgina web l'usuari podrà trobar enllaços a altres llocs web gestionats per tercers. L'establiment de qualsevol unions, enllaços, reenviaments o associacions ("links") amb altres pàgines web ( www ), possibilitades des del lloc web, no implica que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència alguna entre ESCOLA DE CINEMA REUS SL i el responsable del lloc web aliè, i no comporta una garantia d'ESCOLA DE CINEMA REUS SL l'Usuari.