Cabecera
 • Banner
 • Banner
 • Banner
 • Banner
 • Banner

Taller de Cinema per a joves: REMAKES DE CINEMA

Presentació

Arriba l'estiu i els nostres alumnes tenen moltes ganes d'aprendre cinema, però volen aprendre de la forma més pràctica possible. Per aquest motiu, us oferim un seguit de tallers mensuals diferents perquè setmana a setmana els nens aprenguin les bases, mecanismes, tècniques i materials per iniciar-se al món de l'setè art rodant curtmetratges.

 • Edicions:
  • 01/07/2024 a 12/07/2024. Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h
  • 15/07/2024 a 26/07/2024. Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h
 • Duració: 2 SETMANES (juliol)
 • Places: 12

El taller de cinema de la ECIR pretén convertir-se en la primera gran experiència vital per als joves que se senten atrets per l'increïble món del setè art. Amb la mateixa filosofia de sempre, la Ecir ha desenvolupat aquest taller sota el concepte 'aprendre practicant'. Durant el taller, els alumnes rebran formació teòrica - pràctica perquè assoleixin els conceptes bàsics per comprendre tots els secrets de cinema.

L'objectiu del taller és el d'introduir a joves, d'entre 8 i 14 anys, en el meravellós món de cinema. Volem donar-los l'oportunitat que coneguin els detalls a l'altre costat de la càmera, la seva història, els llenguatges narratius que s'utilitzen per crear històries i com s'ordenen i organitzen tots els elements davant de la pantalla. I per descomptat que rodin un petit curtmetratge, per tenir una gran experiència en la seva primera obra audiovisual.

En concret, en aquest taller analitzarem escenes de películes d'èxit i tractarem de recrear-les. Per descomptat, amb un clar objectiu: fer la nostra pròpia pel·lícula de cinema en què a més els nostres alumnes rodin i també interpretin els seus papers. En definitiva, volem despertar l'interès pel cinema.

Per alumnes de 8 a 14 anys.

En aquest taller de REMAKES DE CINEMA recrearem una producció fílmica basada en la recreació d'escenes de películes d'èxit de la historia del cinema. 
Els nostres alumnes seran els creadors i actors de tot el rodatge. Jugarem i experimentarem amb el llenguatge audiovisual per crear una escena que recordi clarament a la pel·lícula original.

El preu del taller és de 250€. Serveis opcionals: Servei d'acollida una hora abans de començar les classes (3€ / hora). I servei de menjador de 13h a 15h (9 € / dia).

- Els alumnes han de portar l'esmorçar de casa.

- Realitzarem una parada de 20 minuts per esmorçar.

Professors


Tornar