Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Edició i Muntatge Cinematogràfic I

Presentació

Curs de muntatge audiovisual amb Final Cut.  L'objectiu d'aquest curs es el de conèixer el programa i les seves eines d'edició i muntatge, així com les tècniques necessàries per definir la base i l'estil d'un projecte cinematogràfic de ficció o documental en format digital i d'alta definició. 

  • Edicions:
    • 10/09/2024 a 26/06/2025. Horari: dimarts i dijous de 16.00h a 19.00h
  • Duració: 200 hores
  • Places: 12

A la Ecir sempre diem que una pel·lícula es dirigeix ​​tres vegades. La primera és quan el guionista s'enfronta a la pàgina en blanc per desenvolupar una història amb una estructura cinematogràfica sòlida, una trama argumental ben definida, uns personatges interessants i uns diàlegs que ens facin avançar en la història de manera versemblant.

Per descomptat, el director de cinema decideix sobre la planificació i la posada en escena durant el rodatge. Però definitivament és durant l'etapa de muntatge on la pel·lícula pren la seva forma única com un tot, donant pas per primera vegada a la pel·lícula en sentit unitari.

Però muntar una pel·lícula no és una simple tasca com 'ajuntar plànols'. No. L'ofici de muntador requereix del coneixement de les eines de l'edició per a dotar d'intencionalitat a cadascuns dels plans seleccionats per redefinir l'estructura del guió, la trama principal i les seves subtrames. Ser muntador és dirigir definitivament als actors, portant la seva actuació a un altre nivell.

Edat mínima 16 anys.

Aquest curs manté la filosofia de l'escola: aprendre practicant. L'ofici de muntador només es pot aconseguir amb això mateix: ofici i dedicació. Per tant, durant el curs s'analitzaran els muntatges d'escenes, seqüències i pel·lícules. També es realitzaran una sèrie d'exercicis pràctics, per consolidar els coneixements adquirits durant les classes teòriques. Pràctica, pràctica i pràctica:

1. Introducció al muntatge audiovisual.

2. Llenguatge audiovisual.

3. Guió per a muntadors.

4. Fonaments del muntatge audiovisual.

5. Tècniques de muntatge.

6. Metodologia de treball

7. Introducció a la correcció de color. 

8. Introducció a la correcció del so. 

9. Decidir en el muntatge.

10. Postproducció

11. Pràctica final: Muntatge d'un curtmetratge. 

 

El preu total del curs:

- Abans d'Agost es de 1.600€.

- A partir d'Agost el preu serà de 1.800€

Dels quals:

- Matrícula: 100€ (no retornable)

- Precio del curso: 1.500€/1.700€ segons l'opció.

Descompte de 100€ si es paga d'una sola vegada. Pot pagar-se en 3 quotes.

Professors


Tornar