Cabecera

CARLES BIGORRA


Direcció d'actors

Biografia

Carles Bigorra es va llicenciar en art dramàtic a l'Institut de Teatre de Barcelona. Va ampliar els seus estudis a París amb Carlo Boso fent Commedia dell’arte, Mim i esgrima. Va realitzar clown amb Paco González de la Cia. Família Flöz de Berlín. S'ha format en interpretació davant de la càmera amb la prestigiosa preparadora Carmen Rico de Sucursals Emocionals.

A TV actualment ha participat a la sèrie “Bojos per Molière” TV3 d'Héctor Lozano. També ho hem pogut veure a Vida Privada de Silvia Munt, La que se Avecina, Com si fos ayer, Merlí Sapere Aude, Centre Mèdic, La Riera, Polseres Vermelles, Nit i dia, entre altres.

En cinema també ha pogut participar en pel·lícules com Les lleis de la frontera de Daniel Monzón, El Crèdit, juntament amb José Sacristán i Amaia Salamanca. El seu darrer rodatge ha estat “Zumeca” una pel·lícula de David Maller rodada a la República Dominicana.

En teatre actualment forma part de la Cia. Clownic que actualment està de gira nacional i internacional. Ha impartit classes d'interpretació i direcció d'actors a centres de formació, escoles i teatres durant més de 15 anys.

"A menys por més personatge" C.R.

Filmografia destacada


POLSERES VERMELLES
varios
2012

NIT I DIA
varios
2016

LOCUS
Víctor Torrents
2021

EL CRÈDIT
Alex Escudero
2022

Tornar