Cabecera

ANNA M. BOFARULL


Direcció / Guió

Biografia

Guionista i directora de cinema, Sonata per a violoncel és el seu primer llargmetratge de ficció.

Llicenciada en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i titulada en direcció cinematogràfica al CECC (Barcelona), completa els seus estudis de cinema a París.

Després d’iniciar-se en el món del cinema amb els curtmetratges A les filferrades i Pasajes, el 2009 estrena el seu primer llargmetratge documental, Notes al peu, premiat al Festival Internacional de Cinema de Reykjavik. Al llarg d’un viatge físic i temporal, Notes al peu és un intent per descobrir el complex univers que gira al voltant de la memòria històrica del nostre país al segle XX.

El 2011 estrena Hammada, documental projectat als festivals de Montréal, Sao Paulo, Thessaloniki, Dubai, Las Palmas, Toulouse, etc. En Dadah, un nen saharauí que viu al campament de refugiats de Dajla, no coneix res més enllà de la vida al desert, de l’aire carregat de sorra i de les dunes com a horitzó.

Recentment també ha escrit i dirigit el documental Expeditions, en un context d’experimentació artística i d’investigació en diferents ciutats europees. Després de presentar el film 'Barcelona 1714', actualment està treballant en el seu nou projecte.

Filmografia destacada


Barcelona 1714
Anna M. Bofarull
2014

Sonata per a Violoncel
Anna M. Bofarull
2015

Tornar