Cabecera

Alumni


JORDI ALDAVE
Direcció

Filmografia destacada

El meu interès pel cinema neix en veure el making of de la meva pel·lícula preferida, "Mamma mia". Després d'estudiar el batxillerat artístic i fent petits projectes audiovisuals, vaig decidir començar la meva carrera cinematogràfica a l'ECIR. Els meus coneixements van anar creixent sobretot en els rodatges, on em vaig interessar en rols com "director d'art", "director de fotografia" i "making of". El 2021 m'estreno com a director amb el meu curtmetratge "Anna", on relato una història, que per desgràcia, podria ser real. A partir d'aquí no he parat de treballar en els projectes dels meus companys en rols com a director d'art, a "Saudade" d'Erika Sans, director de fotografia, en "Mama" de Berta Pagès, i com ajudant de direcció a "Thalassa", d'Oscar Llamas. Actualment, he dirigit el meu primer videoclip, amb el tema "La peor persona del mundo" d'Andrea Grau. A part, em crida molt l'atenció el món del disseny gràfic i la direcció creativa dins de l'univers cinematogràfic.

Gràcies a la borsa de treball de l'Ecir també vaig tenir l'oportunitat de treballar a Canal Reus com a càmera, muntador i realitzador del programa "Va com va d'estiu" (2022) entra d'altres.

Espero poder créixer i aprendre molt més!

Making of - "California", Albert Mariné Aux. de direcció i Making of - "A pesar de ti", T.J. Calvet Aj. d'Art - "La estrella", Júlia Cabré Jefe de So - "In game", Pol Freixes Jefe de Producció - "La Scort", Marcos García Director - "Anna", Jordi Aldave Director d'Art - "Saudade", Erika Sans Director de Fotografia - "Mama", Berta Pagès Ajudant de Direcció - "Tahalass", Oscar Llamas 2n Ajudant de Direcció - "24", Jordi Fontana Director i Montatge - "La peor persona del mundo", videoclip d'Andrea Grau


IN GAME
Pol Freixes
2023

ANNA
Jordi Aldave
2023

CALIFORNIA
Albert Mariné
2023

A PESAR DE TI
T.J.Calvet
2023

LA ESCORT
Marcos García
2023

SAUDADE
Erika Sans
2023

THALASSA
Oscar LLamas
2023

MAMA
Berta Pagés
2023

LA ESTRELLA
JÚLIA CABRÉ
2023

Tornar