Cabecera Menu
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Màsters propis

Creació i Direcció Cinematogràfica

SUBMERGEIX-TE DURANT UN ANY A LA CREACIÓ DEL TEU CURTMETRATGE I PARTICIPA EN ELS DELS TEUS COMPANYS.

Experiència 360º: Escriu el guió, aprèn a planificar el rodatge, roda el teu curtmetratge, munta'l.

Aquest MÀSTER (propi) de l'ECIR té com a principal objectiu la formació i capacitació dels nostres alumnes en la creació i direcció cinematogràfica. Aprendre tots els aspectes tècnics i artístics, com els fonaments del llenguatge audiovisual; entendre el procés complet pel qual una idea o un guió s'acaba transformant en una pel·lícula; conèixer les funcions de tots els departaments d'un equip de rodatge de cinema, experimentant en primera persona el que suposa un rodatge professional en el seu conjunt. En definitiva, conèixer els mètodes de treball i processos de preproducció, rodatge i postproducció tant com directors com la resta de l'equip tècnic. Cada alumne dirigirà el seu propi curtmetratge i formarà part de la resta de l'equip en els curts de la resta dels seus companys. En resum, en aquest màster es rodaran fins a 16 curtmetratges per any.

En acabar el curs, l'alumne:

1. Serà capaç de dirigir projectes audiovisuals de ficció (curtmetratges, llargmetratges i sèries), duent a terme totes les tasques pròpies del director.

2. Coneixerà les tasques i rols de la resta de l'equip de direcció així com de la resta de l'equip tècnic com l'ajudant de direcció, l'script, el director de Fotografia, el director de producció, etc.

3. Hi haurà dirigit un curtmetratge amb material professional de càmera, il·luminació i so, que editarà i muntarà.

4. Hi haurà format part de la resta de curtmetratges dels seus companys, adquirint diferents rols dins l'equip.

5. Rebrà un diploma el dia de la Festa del cinema que la Ecir organitza cada any i en la qual es presentaran a familiars i amics tots els treballs realitzats.

6. Es pot seguir la carrera del seu curtmetratge per festivals, distribució de la qual s'encarregarà l'escola.

7. Es podrà presentar nous projectes a l'escola perquè aquesta ho estudiï i analitzi la seva viabilitat.

8. Tindrà la possibilitat de realitzar pràctiques formant part de l'equip de rodatge d'un curtmetratge professional o en projectes audiovisuals en productores col·laboradores, adquirint experiència i currículum.

Més informació