Cabecera Menu
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Màsters propis

Creació i Direcció Cinematogràfica

SUBMERGEIX-TE DURANT UN ANY A LA CREACIÓ DEL TEU CURTMETRATGE I PARTICIPA EN ELS DELS TEUS COMPANYS.

Experiència 360º: Escriu el guió, aprèn a planificar el rodatge, roda el teu curtmetratge, munta'l.

Aquest MÀSTER (propi) de l'ECIR té com a principal objectiu la formació i capacitació dels nostres alumnes en la creació i direcció cinematogràfica. Aprendre tots els aspectes tècnics i artístics, com els fonaments del llenguatge audiovisual; entendre el procés complet pel qual una idea o un guió s'acaba transformant en una pel·lícula; conèixer les funcions de tots els departaments d'un equip de rodatge de cinema, experimentant en primera persona el que suposa un rodatge professional en el seu conjunt. En definitiva, conèixer els mètodes de treball i processos de preproducció, rodatge i postproducció tant com directors com la resta de l'equip tècnic. Cada alumne dirigirà el seu propi curtmetratge i formarà part de la resta de l'equip en els curts de la resta dels seus companys. En resum, en aquest màster es rodaran fins a 16 curtmetratges per any.

En acabar el curs, l'alumne:

1. Serà capaç de dirigir projectes audiovisuals de ficció (curtmetratges, llargmetratges i sèries), duent a terme totes les tasques pròpies del director.

2. Coneixerà les tasques i rols de la resta de l'equip de direcció així com de la resta de l'equip tècnic com l'ajudant de direcció, l'script, el director de Fotografia, el director de producció, etc.

3. Hi haurà dirigit un curtmetratge amb material professional de càmera, il·luminació i so, que editarà i muntarà.

4. Hi haurà format part de la resta de curtmetratges dels seus companys, adquirint diferents rols dins l'equip.

5. Rebrà un diploma el dia de la Festa del cinema que la Ecir organitza cada any i en la qual es presentaran a familiars i amics tots els treballs realitzats.

6. Es pot seguir la carrera del seu curtmetratge per festivals, distribució de la qual s'encarregarà l'escola.

7. Es podrà presentar nous projectes a l'escola perquè aquesta ho estudiï i analitzi la seva viabilitat.

8. Tindrà la possibilitat de realitzar pràctiques formant part de l'equip de rodatge d'un curtmetratge professional o en projectes audiovisuals en productores col·laboradores, adquirint experiència i currículum.

Més informació


Cursos

Direcció cinematogràfica (TARDES)

INICIA'T A LA DIRECCIÓ CINEMATOGRÀFICA

Aquest curs té com a principal objectiu el d'introduir als nostres alumnes en la direcció cinematogràfica. Aprendre tots els aspectes tècnics i artístics, els fonaments del llenguatge audiovisual; entendre el procés complet pel qual una idea o un guió s'acaba transformant en una pel·lícula; conèixer les funcions de tots els departaments d'un equip de rodatge de cinema, experimentant en primera persona el que suposa un rodatge en el seu conjunt. En definitiva, conèixer els mètodes de treball i processos de preproducció, rodatge i postproducció tant com directors com la resta de l'equip tècnic.

Al final del curs es realitzarà un curtmetratge entre tots els alumnes.

Més informació


Guió de Ficció per Cinema i TV (TARDES)

Iniciar als alumnes en el món de la narrativa audiovisual, crear guionistes que coneguin en profunditat la creació d'un guió per al desenvolupament de projectes de ficció per a cinema i televisió. Introduir-los al mercat audiovisual, perquè siguin capaços de desenvolupar un projecte, des de la idea inicial fins al guió final i adquireixin la capacitat d’enfrontar-se al repte de vendre la seva història.

Més informació


Edició i Muntatge Cinematogràfic

Curs d'iniciació en el muntatge audiovisual amb Final Cut.  L'objectiu d'aquest curs es el de conèixer el programa i les seves eines d'edició i muntatge, així com les tècniques necessàries per definir la base i l'estil d'un projecte audiovisual en format digital i d'alta definició. 

Més informació


Postproducció amb After Effects

Curs d’iniciació a la postproducció audiovisual amb After effects. L’objectiu d’aquest curs és conèixer el programa i les seves eines per poder treballar amb composicions en 2d, animacions de text i unes pinzellades del entorn 3d.

Més informació


Guió de Ficció per Cinema i TV (MATINS)

Iniciar als alumnes en el món de la narrativa audiovisual, crear guionistes que coneguin en profunditat la creació d'un guió per al desenvolupament de projectes de ficció per a cinema i televisió. Introduir-los al mercat audiovisual, perquè siguin capaços de desenvolupar un projecte, des de la idea inicial fins al guió final i adquireixin la capacitat d’enfrontar-se al repte de vendre la seva història.

Més informació


Cursos d'estiu

Taller de cinema per a joves (JULIOL)

L'objectiu del taller és el d'introduir a joves d'entre 12 i 16 en el meravellós món del cinema, donar-los l'oportunitat que coneguin els detalls a l'altre costat de la càmera, la seva història, els llenguatges narratius que s'utilitzen per crear històries i com s'ordenen i organitzen tots els elements davant de la pantalla. I per descomptat que produeixin i rodin un petit curtmetratge, que el muntin per tenir la seva primera obra audiovisual.

Més informació


Cursos intensius

Producció Cinematogràfica

Iniciar als alumnes en el món de la producció cinematogràfica, crear productors, perquè coneguin en profunditat el funcionament del departament de Producció en les diferents fases de qualsevol projecte audiovisual. Introduir-los en el mercat audiovisual, perquè siguin capaços de desenvolupar i dissenyar un projecte audiovisual, des de la fase de desenvolupament i producció, fins a la seva distribució i comercialització.

Més informació


Càmera, realització i narrativa

El curs intensiu de camèra i realització té com a objectiu formar operadors de càmera professionals o millorar les prestacions d'operadors de càmera en actiu, per aquest motiu el curs és completament pràctic. Els alumnes realitzaran una sèrie d'exercicis de gravació amb la càmera per adquirir coneixement, soltura, destresa i agilitat, requisits necessaris per esdevenir un professional del sector audiovisual.

Més informació