Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Professors

Ester Borrull

Llicenciada a l’ESCAC i especialitzada en Muntatge audiovisual. Ha cursat un màster de Postproducció de Cinema, i diferents cursos de guió: a l’Escola de Guió de la Mediterrània, a la UOC i a la Universitat de Perpinyà.

Un cop finalitzada la carrera va crear la seva empresa a Reus, Xes Produccions. Una petita productora que es dedica a fer tot tipus de productes audiovisuals. Va realitzar un videoclip pel grup Dame Besos de Tarragona, que són la cançó per la candidatura als Jocs  Olímpics del Mediterrani 2017. Entre altres, també ha realitzat videoclips per grups musicals com Fora de Lloc.

Ha participat en rodatges com “Flejos y Reflejos” de Robert Lopez. També ha dirigit els seus propis curtmetratges com “Poenas Dare: Stigma” rodat en 16mm, “Adagio” rodat en italià o “Volver a empezar” amb l’actor Jordi Folck. I un documental de com es viu la  Setmana Santa a San Vicente de la Sonsierra “El vuelo de la madeja”. En diferents ocasions ha presentat diferents microcurts al Fec Cambrils i al FIC CAT.

Més informació


Iván Serra

Professor de Narrativa Audiovisual per a la ENAM (Escola Narrativa Audiovisual de la Mediterrània) ha treballat com a guionista de llargmetratges, TV Movies, monòlegs i fins i tot videojocs per a diverses productores nacionals - ABS, Life & Pictures, Mifune-i internacionals-Starz-i ha col · laborat com a lector i consultor de guions per a l'agència de Pilar Rasilla - Delphoss-Madrid.

Actualment compagina la seva tasca com a profesor de guió a l'Ecir amb la co-escritura del guió de la pel·lícula 'Carnivaland', junt a en Daniel Villanueva.

Més informació


Daniel Villanueva

Productor/Guionista/Director. Fundador i Director de la ECIR.

Com a Productor cinematogràfic, destaca com a productor associat als curtmetratges de ficció 'El Fin del Mundo será en Brasil' i 'El Barco Pirata', dirigit per Fernando Trullols i produït per Bastian Films. Curtmetratge guanyador de 20 premis destacant el Premi Goya 2012

Productor dels curtmetratges 'Intenciones' i 'Marcianos de Marte'. Productor de 'Timecode', guanyador de més de 70 premis internacionals entre els quals destaquen la PALMA D'OR al 69 Festival de Cannes 2016, la NOMINACIÓ a millor curtmetratge en la 89a edició dels OSCARS, el Premi Goya 2017 i el Premi Gaudí 2017

Actualment compagina la seva tasca formativa com a Director de l'Ecir amb el desenvolupament del seu primer llargmetratge d'animació anomenat 'Carnivaland', i amb el que ha guanyat el premi del públic al millor pitch en l'ANIMA'T BCNA - Sitges 2014.

Més informació


Óscar Sueiro

Professor de càmera i realització. Pràcticament criat en un videoclub, va tenir clara la seva vocació cinèfila i cinéfaga a primerenca edat. Va estudiar Imatge i so a l'escola ITES, després, a IDEP, va estudiar Realització, producció en vídeo, cinema i televisió, es va especialitzar en càmera i muntatge. Finalment va realitzar un curs de direcció de fotografia per a cinema i HD a l'ESCAC.

Professionalment navega entre la producció audiovisual i la docència compaginant el seu treball com a responsable tècnic en la Universitat Internacional de Catalunya ( UIC ), amb els enregistraments que li sorgeixen de diverses productores, i les classes d'especialització en càmera i llenguatge cinematogràfic que imparteix a Nou Prodigi. Ha col·laborat en diversos curtmetratges, destacant "La consulta del doctor Natalio" de Javi Camino, "Los Sustitutos" i " Velada presencia" de Javier J. Valencia i Dani Morell .

Ha dirigit diversos curtmetratges de ficció com : Mas wisky més puzzle Taxi1 , taxi2 , 20_30 , Así es la vida , el pintor , globalización , Todos somos James Dean o Pequeños detalles.

Més informació


David Pallarés

 David Pallarès és un videògraf, muntador i colorista afincat al Tarragonès. Té una productora de vídeo, Vittot Produccions, que fa reportatge social i publicitat, el caràcter de l’empresa és donar a les seves creacions un caire cinematogràfic.

REPORTATGE SOCIAL — VITOTT PRODUCCIONS

Al 2012 munta la seva empresa de videografia vitott Produccions començant a fer vídeos de boda amb muntatge cronològic fins que al 2016 es consagra com a creadors de reportatge social amb look cinematogràfic fet que el fa ser reconegut en webs especialitzades (bodas.net) així com diaris locals (El Diari de Tarragona) com una empresa a l’alça que aprofita el reportatge social per reivindicar el cinema.

CURSOS DE MUNTATGE DE VÍDEO-FINAL CUT X

Donada la seva experiència en el muntatge de vídeos de boda, reportatge i publicitat, el 2016 comença a fer cursos d’estiu per a joves de muntatge i edició de vídeo amb el

programa d’Apple Final Cut X.

Més tard fa cursos per a adults d’edició i muntatge amb Final Cut X ensenyant edició, muntatge i narrativa visual.

DIRECTOR DE FOTOGRAFÍA

Al 2015 de la mà de l’Escola de cinema de Reus participa com a ajudant de càmera i Video Assist en el curtmetratge “Marcianos de Marte” amb la direcció de Fernando Trullols. També al 2015 fa de Director de Fotografía en el curs de l’Escola ECIR “El Ídolo” dirigit per Eduard Veciana.

Més informació