Cabecera
    base
  • Banner

Ester Borrull

Biografia

Llicenciada a l’ESCAC i especialitzada en Muntatge audiovisual. Ha cursat un màster de Postproducció de Cinema, i diferents cursos de guió: a l’Escola de Guió de la Mediterrània, a la UOC i a la Universitat de Perpinyà.

Un cop finalitzada la carrera va crear la seva empresa a Reus, Xes Produccions. Una petita productora que es dedica a fer tot tipus de productes audiovisuals. Va realitzar un videoclip pel grup Dame Besos de Tarragona, que són la cançó per la candidatura als Jocs  Olímpics del Mediterrani 2017. Entre altres, també ha realitzat videoclips per grups musicals com Fora de Lloc.

Ha participat en rodatges com “Flejos y Reflejos” de Robert Lopez. També ha dirigit els seus propis curtmetratges com “Poenas Dare: Stigma” rodat en 16mm, “Adagio” rodat en italià o “Volver a empezar” amb l’actor Jordi Folck. I un documental de com es viu la  Setmana Santa a San Vicente de la Sonsierra “El vuelo de la madeja”. En diferents ocasions ha presentat diferents microcurts al Fec Cambrils i al FIC CAT.

Cursos que imparteix


Masterclass que imparteix


Tornar