Cabecera

ÓSCAR SUEIRO


Càmara / Realització

Biografia

Professor de càmera i realització. Pràcticament criat en un videoclub, va tenir clara la seva vocació cinèfila i cinéfaga a primerenca edat. Va estudiar Imatge i so a l'escola ITES, després, a IDEP, va estudiar Realització, producció en vídeo, cinema i televisió, es va especialitzar en càmera i muntatge. Finalment va realitzar un curs de direcció de fotografia per a cinema i HD a l'ESCAC.

Professionalment navega entre la producció audiovisual i la docència compaginant el seu treball com a responsable tècnic en la Universitat Internacional de Catalunya ( UIC ), amb els enregistraments que li sorgeixen de diverses productores, i les classes d'especialització en càmera i llenguatge cinematogràfic que imparteix a Nou Prodigi. Ha col·laborat en diversos curtmetratges, destacant "La consulta del doctor Natalio" de Javi Camino, "Los Sustitutos" i " Velada presencia" de Javier J. Valencia i Dani Morell .

Ha dirigit diversos curtmetratges de ficció com : Mas wisky més puzzle Taxi1 , taxi2 , 20_30 , Así es la vida , el pintor , globalización , Todos somos James Dean o Pequeños detalles.

Filmografia destacada


Tornar