Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Postgrau en Direcció Cinematogràfica ECIR - URV

Presentació

Dates: 28/01/2020 a 01/09/2020

Horari: De dilluns a dijous de 10h a 14h

Duració: 30 ects

Places: 15

L'Escola de Cinema de Reus i la Universitat Rovira i Virgili uneixen esforços per oferir el primer diploma de postgrau en direcció cinematogràfica de la província de Tarragona. En aquesta titulació acreditada per la URV, l'alumne treballarà en un projecte audiovisual on passarà per tots els processos de producció: preproducció, rodatge i postproducció. A més a més col·laborarà com a rol cinematogràfic en cada un dels projectes dels seus companys. L'escola compta amb material tècnic d'alt nivell dins del sector, així és, com els alumnes coneixen de primera mà el material que s'utilitza habitualment en un rodatge professional.

L'eix en el qual es fomenta el postgrau, és la realització d'un projecte de caràcter professional. Això proporciona a l'alumnat una base sòlida en la creació i producció de projectes cinematogràfics i audiovisuals amb la qual poder encapçalar qualsevol proposta creativa a partir d'ara i en el futur.

Una vegada finalitzada la realització del projecte final per part de l'alumnat, l'ECIR Films (la productora pròpia de l'escola) valorarà quins curtmetratges poden ser distribuïts pel circuit dels festivals professionals i no tancar-se només als d'àmbit acadèmic.

Requisits d'admissió:

Graduats universitaris en Comunicació Audiovisual, Belles Arts, Història de l'Art, Ciències de la Comunicació, Periodisme, i altres relacionats en l'àmbit de la diplomatura. (En casos concrets com el d'alumnes no titulats que per la trajectòria professional es consideri que estan en condicions de seguir els mòduls de la diplomatura es debatrà la seva admissió tenint en compte que el títol que obtenen no és oficial, però és d'extensió universitària.)

Prova d'accés pròpia de l'Escola de Cinema de Reus:

-Aportació d'un guió de curtmetratge original

-Prova de coneixements

-Carta de motivacions

-Currículum o reel

Mòduls de contingut:

1 Llenguatge Audiovisual aplicat al projecte final

2 Creació de la Bíblia de projecte

3 Departament de Direcció

4 Càsting i direcció d'actors

5 Departament d'Art

6 Departament de Producció

7 Departament de fotografia

8 Departament de Direcció 2

9 Script

10 So

11 Postproducció

Treball de Fi de Programa: Realització d'un curtmetratge i participació dins del curtmetratge dels companys de curs.

El preu d'aquest Diploma de Postgrau és de 3.800€

Professors

Descàrregues


Preinscripció al  curs

Tornar