Cabecera

ALEJANDRO PARRA


Direcció de Fotografía

Biografia

Vaig néixer a Sevilla, una ciutat situada a sud d'Espanya, un 22 de Desembre de 1974.
Als 18 anys vaig començar a dedicar-me a dissenyar programari, a fer programes informàtics, a parlar amb clients sobre com volien les seves aplicacions i acompanyar-los en el disseny de productes que complissin, no només amb les necessitats immediates de l'negoci, sinó amb un futur creixement en la línia dels seus mercats.
Després de caminar entre Sevilla, Madrid i València, em vaig traslladar, amb la meva parella, a Reus (al nord d'Espanya) on, per experimentar coses noves, em vaig apuntar a unes classes d'interpretació teatral a càrrec de Mónica Noia (2007).
El potencial interpretatiu dels alumnes (els meus companys i companyes) em va fer pensar en la força que pot arribar a tenir el mitjà audiovisual en la transmissió de les idees, els missatges, ... Així que vaig començar a aprofundir en el que tenia més a mà en aquell temps, ... el so i la música en concret.
Vaig dedicar moltes tardes a compondre peces musicals que poguessin emfatitzar una acció, una idea, la descripció d'un entorn o una emoció ... però sentia que no era capaç de poder expressar tot el que sento a través de la música. Així que vaig provar amb la fotografia i el vídeo ...
Des de 2012, m'he centrat en poder recollir de la forma més efectiva, pel que fa a el missatge i la qualitat d'aquest, l'acció: «aquests moviments i gesticulacions corporals, acompanyades dels sons que els secunden o envolten ...»
... sense adonar-me'n, estava desenvolupant una activitat pilar per a la creació del que la gent de carrer diu CINEMA.
Ara per ara, em relaciono amb directors de cinema, publicistes, productors, artistes i / o qualsevol persona que necessiti trobar una estètica que donar als seus productes, als seus projectes ... i els ajudo en aquest camí ... amb LA LLUM.

Filmografia destacada


LLANTO
José Gil
2018

L'ENTREVISTA
Marc Gassió
2018

BASURAS
Jordina Ros
2018

VENUS
Roger Bessó
2020

Tornar