Cabecera
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Taller de cinema per a joves: CINEMA FANTÀSTIC (MÉLIÈS)

Presentació

Arriba l'estiu i els nostres alumnes tenen moltes ganes d'aprendre cinema, però volen aprendre de la forma més pràctica possible. Per aquest motiu, us oferim un seguit de tallers setmanals diferents perquè setmana a setmana els nens aprenguin les bases, mecanismes, tècniques i materials per iniciar-se al món del setè art rodant curtmetratges.

  • Edicions:
  • Duració: 1 setmana
  • Places: 12

Els tallers de cinema de la ECIR pretenen convertir-se en la primera gran experiència vital per als joves que se senten atrets per l'increïble món del setè art. Amb la mateixa filosofia de sempre, la Ecir ha desenvolupat aquest taller sota el concepte 'aprendre practicant'. Durant el taller, els alumnes rebran formació teòrica - pràctica perquè assoleixin els conceptes bàsics per comprendre tots els secrets de cinema.

L'objectiu del taller és el d'introduir a joves, d'entre 10 i 12 anys o de 13 a 16 anys, en el meravellós món de cinema. Volem donar-los l'oportunitat que coneguin els detalls a l'altre costat de la càmera, la seva història, els llenguatges narratius que s'utilitzen per crear històries i com s'ordenen i organitzen tots els elements davant de la pantalla. I per descomptat que rodin un petit curtmetratge, per tenir una gran experiència en la seva primera obra audiovisual.

En concret, en aquest taller viatjarem enrere en el temps per conèixer a GEORGE MÉLIÈS, fundador del gènere fantàstic, així com la seva cinematografia, els seus trucs de càmera mes famosos. Per descomptat, amb un clar objetvo: fer la nostra pròpia pel·lícula de cinema fantàstic inspirats en la cinematografia de Méliès en què a més els nostres alumnes rodin i també interpretin mitjançant el llenguatge corporal. En definitiva, volem despertar l'interès per la història de cinema fantàstic.

El preu del taller és de 125€. Serveis opcionals: Servei d'acollida una hora abans de començar les classes (4€ / hora). I servei de menjador de 13h a 14h (7 € / dia).

En aquest taller de CINEMA FANTÀSTIC crearem una producció fílmica com en els primers temps de cinema fantàstic de la mà de George Méliès. Els nostres alumnes seran els creadors i actors de tot el rodatge. Jugarem i experimentarem amb el llenguatge corporal i amb els trucs de màgia davant de la càmera per crear una escena carregada d'humor.

El preu del taller és de 125€. Serveis opcionals: Servei d'acollida una hora abans de començar les classes (4€ / hora). I servei de menjador de 13h a 14h (7 € / dia).

- Els alumnes han de portar l'esmorçar de casa.

- Realitzarem una parada de 20 minuts per esmorçar. 

Professors


Tornar