Cabecera Menu
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Masterclasses

Marcianos de Marte

Més informació


Dirigir una primera pel·lícula

Després de l'èxit del primer any, Sergi Vizcaíno tornarà a l'ECIR aquest segon any per explicar la seva experiència amb la seva Òpera Prima, XP3D, una pel·lícula de terror rodada en 3D i interpretada per Maxi Iglesias, Úrsula Corberó i Amaia Salamanca, entre d'altres. Produïda per la productora Rodar y Rodar, productora d'altres grans èxits com El Orfanato, Els Ulls de Julia, etc.

Més informació


Direcció de curtmetratges

José Luis Montesinos ens explicarà els secrets de la direcció de curtmetratges a través de la seva experiència viscuda en el seu curtmetratge 'La Historia de Siempre', curtmetratge amb el qual ha guanyat més de 130 premis, convertint-se en el curt català més premiat. També ens parlarà del seu últim treball 'El Corredor', un nou curtmetratge produït també per Bastian Films.

 

Més informació


L'Ajudant de Direcció

Conèixer el rol d'un Ajudant de Direcció dins de la producció d'un projecte audiovisual, ja sigui un llargmetratge, curtmetratge, documental, sèrie o espot publicitari. Aprendre de primera mà totes les seves tasques i obligacions.

Més informació


La Direcció de Fotografia

Els alumnes coneixeran de primera mà les tècniques bàsiques d'il·luminació, càmeres, òptiques, enquadraments i composició.

Més informació


El Disseny de So

Conèixer els secrets del disseny de so dins de la producció d'un projecte audiovisual, ja sigui un llargmetratge, curtmetratge, documental, sèrie o espot publicitari. Aprendre de primera mà totes les seves tasques i obligacions.

Més informació


El Muntatge Audiovisual

Aprendre de primera mà les tasques, obligacions i procés de treball d'un muntador professional.

Més informació


Les Mescles de So

Jordi Monrós ens explicarà els secrets de les mescles de so a través de la seva experiència viscuda a pel·lícules com Fràgiles, Darkness, Palabras Encadenadas, La Gran Aventura de Mortadelo y Filemón, etc.

Més informació